Now I wanna dance the night away.

Jag har mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu. Dom handlar framför allt om skolan, på något sätt tar den livsglädjen ur mig. Visst, skolan är aldrig rolig. Men det här är annorlunda, iallafall för mig, jag trivs inte förtillfället, inte alls. Samtidigt är jag så enormt skoltrött, det lilla plugg jag har får mig att må dåligt vid bara tanken, riktig ångest. Men usch, nej det var egentligen inte det här jag ville säga. Det jag ville säga var att jag lever och att bloggen knappt funnits i mina tankar överhuvudtaget, speciellt inte under lovet då jag verkligen njutit av alla lediga och roliga stunder. Menmen.. nu ska vi se om det blir något mer utav den hör bloggen. Ska försöka med det iallafall, samtidigt som jag ska försöka ta tag i skolan och rycka upp mig lite. Jag vill bli lite mer impulsiv och jag vill leva mer i nuet. Yeah, thats sounds good. Men nu ska jag ta och fortsätta med min drog, one tree hill. PEACE OUT BROTHERS ♥

Hello, my new dear friends.

 

Jag vet att det snart gått en vecka sedan 2010. Men ändå.

Har året varit bra? 2010 var väldigt bra, men vissa stunder har varit oroligt mycket bättre än andra.

Tror du 2011 kommer bli lika bra?
Ja det tror jag, jag hoppas på att det blir bättre såklart.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja en hel del, b.la. var jag på festival och jobbade på flygfyren.

Några nyårslöften? Nej, jag tror inte att saker och ting blir bättre utav det. Det gäller att ta saker som de kommer och inte må dåligt över något man tycker att man borde göra.

Vilka länder besökte du?
Det blev en resa till spanien.

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? Alltså jag lägger seriöst aldrig märke till vad det här för datum när saker och ting händer, men jag vet att det finns flera tillfällen som jag alltid kommer minnas.

Nämn en positiv sak från 2010? Jag blev mer öppnare och gladare, vilket gjorde att jag kom närmre nya människor.

Största misstag?
Att jag började året med att ljuga om en del detaljer för en människa som betydde mycket för mig just då, det förstörde en del.

Bästa köpet? Jag köpte så otroligt mycket, men peace and love biljetten var ett grymt köp.

Vad spenderade du mest pengar på? det måste vara kläder faktiskt.. men la även mycket pengar på anndra roligheter, som mat och dryck.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Det fanns mycket som gjorde mig riktigt glad!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Hmm.. svårt.. Men en heldel parylåtar och sen ett fåtal andra låtar också. Kan inte komma på några speciella just nu.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och. Jag har haft studer och perioder då jag var så mycket gladare och jag har haft stunder och perioder då jag var så mycket ledsenare. Men jag tror iallafall att jag varit mest gladare.

Vad önskar du att du gjort mer? Tagit till vara mer på de bra stunderna och struntat i att fundera över vad andra tycker.

Favoritprogram på TV? One tree hill och Gossip girl

Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Jag började min födelsedag med att vid tolv slaget tappa bort mina vänner på Jay-z konsert på Peace & love. Men hittade sedan en annan vän som jag tillbringade konserten med. Sedan när jag hittade de andra igen så vandrade vi runt på campingen och roade oss, jag har nog aldrig fått så många grattis på en och samma dag. Somnade vi fem ungefär och sedan spenderades dagen på ett tåg hem och därefter en god middag med familjen, helt jävla slut var man då.

Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
 Varierande.

Den bästa nya personen du träffade? Jag kan inte bara nämna en, jag träffade så många nya människor.

Höll du några utav dina nyårslöften?
Jag kan inte minnas att jag hade något speciellt nyårslöfte. Hade därimot en "to do-list" och där finns tyvärr några saker som inte är avbockade.

Har du förlorat någon kompis detta år? Ja, jo men det skulle man kunna säga.

Lärde du dig något nytt under 2010? Ja mycket.

Blev du kär i år? Nej jag blev inte kär i år, därimot slutade jag att vara kär om man kan säga så.

Dog någon som stod dig nära? Nej.

Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej inte direkt, lite små sjuk någon gång kanske.

Hur tillbringade du julen?
Först hemma hos pappa och sedan hemma hos löjliga familjen.

Största musikaliska upptäckten?
Det kan jag faktikst inte svara på..


RSS 2.0