yeah right.

okej.. jag vet att jag suger på att blogga.. men nej klarar verkligen inte av det om jag känner mig pressad eller tvingad till det. kan ej säga om det är bra eller dåligt. menmen, nu kände jag för det och så får vi se hur det  blir i fortsättningen.

Update: Det är ju rätt roligt att jag lyckades skriva dig istället för det angående att jag inte klarar av det. Rätt roligt att jag inte ens fattar varför jag skrev meningen överhuvudtaget.

off to school.

 

Nu ska jag snart sätta mig på bussen för den en timmes långa resan till skolan. Börjar dagen med två timmars mediaproduktion och det är soft. Funderar även på att åka in till stan och kika lite efter skolan, men får se. Peace

freaking summer dreams.



Jag satt precis och kollade igenom bilder ifrån förra sommaren och herregud vad jag vill ha sommar nu.


weekend.


Två av de få bilderna jag tog igår

Gårdagskvällen var mycket trevlig och maten var hur god som helst. Jag tog typ inga bilder och jag förstår ej varför.. Men kvällen slutade iallafall med att jag, maja och maya somna allihopa i maja 1.20 säng.
Idag har jag umgåtts med linnea och vi bakade en asgod silviakaka. Nu ska jag nog ta och softa framför ett Andra avenyn avsnitt. Ha det soft.

det kan bli bättre.


Tröja - Bikbok. Shorts - H&M. Armband - Spanien.

Kass kvalite blev det på bilderna av någon underlig anledning.. men struntsamma.
Om lite mer än en timme så befinner jag mig iallafall hos vivi som ska bjuda på middag och jag slår vad om att hon kommer att ha lagat något super gott. Annars har jag inte så mycket att säga.. so peace out.

counting sleep


en bättre bild av ryggen på tröjan jag köpte för någon dag sedan

Hejhej. Har egentligen inte alls mycket att säga eller skulle väl kunna säga att det är fredag och hur bra det känns, men eftersom att det känns som att jag alltid gör det så struntar jag i det. Blir troligvis bara hemma ikväll och det känns både bra och dåligt.. menmen, imorgon vankas det trevligheter iallafall. Puss.

RSS 2.0