that was my 2010.


  
   
   

            
random plats på bilderna och kvalitén är då inte alltid på topp..

I år har jag träffat och börjat umgåtts med mycket nya människor varav att det finns de jag aldrig träffar längre och varav att det finns några som blivit en del av mina närmaste vänner. Om man säger såhär, vi har alltså gått från att vara fem nära vänner till att bli nio. Jag har flyttat två gånger och förlorat en familjemedlem pga separation. Jag har slutat högstadiet och lämnat världens bästa klass som jag dansade sönder med på kulturdagarna. Jag hade en grym jävla vecka på Peace & Love och spenderade även en vecka tillsamans med malin nere i Spanien. Jag har börjat gymnasiet och fått en ny bra klass, MPJ10A. Jag har jobbat en del på Flygfyren och för första gången tjänat mina egna pengar, thats good. Det har blivit en hel del sena kvällar och nätter då vi festat jävel, men vi har även haft otroligt mysiga chillkvällar. Jag har tråkigt nog gråtit många tårar över en förlorad kärlek. Borsett ifrån det så har det varit ett bra år, speciellt den senare halvan av året och då inräknas hela sommaren. Stor kärlek till dem som gjort mitt år till det som varit och nu skålar vi snart in det nya året med klackarna i taket, det känns grymt. PEACE OUT.

Dec. 3, 2010


 bilder tagna igår och på bilden ser ni min nyinköpta ljusslinga som ska fästas under min sängen

Kom hem för inte alls länge sedan och nu ska jag alldeles strax äta. Därefter ska jag möta upp maja för att ta bussen hem till malin. Där väntar nog inte mer än chill och det har jag verkligen inget emot. PEACE.


december.



December nu och vi närmar oss julafton allt mer. Galet... det känns som att förra julen inte var alls länge sedan, samtidigt så känns den så långt bort. Det har hänt så extremt mycket sedan dess.. iår firas julen för första gången i vår lägenhet, det känns riktigt bra och det är bara en av årets förändringar. Men det var inte det jag ville prata om.

Utan det jag ville säga är att jag verkligen älskar allt det här och jag tror att det är första året någonsin som jag verkligen inte hatar snön, jag kan tillochmed tycka att den är mysig. That's good!


DUDE im..



Idag har jag bara varit hemma hela dagen, grymt skönt. Det finns tyvärr inte så mycket att säga om de..
Så godnatt bröder!

RSS 2.0