WHAT'S UP.




Det blev somsagt en sväng på stan efter skolan. Jag älskar den mysiga julbelysningen i mörkret och de affärer som höjer stämmningen med julmusik. Men iallafall, det blev ett inköp idag, tröjan på bilderna ovan. Jag är dock lite osäker på om jag ska behålla den eller inte.... hehe. svårt det där. vi får se helt enkelt!

dotted lights.



bilder från mitt fönster

Idag är början på en vecka då jag börjar sent, det känns underbart att kunna ligga i sängen länge och sen bara gå och strosa runt lite här hemma innan man börjar. Det negativa är att man slutar väldigt sent då, men det ska inte få hindra mig idag från att ta en sväng på stan och förhoppningsvis hitta lite fint. Nu måste jag fixa mig för att sedan ta bussen om typ 40min.... PEACE.

- AWESOME fredag.









Jag hade en grym fredags kväll. God middag, dans och galenskaper med endast mina brudar. Awesome helt enkelt. 

weep little lionman.

Jag har tyvärr inte så mycket att komma med idag, inte en endaste bild... men skolan suger och vädret likaså. Därrimot känns allt annat väldigt bra. Tränade för första gången på riktigt länge igår och jag säger bara att nu jävlar ska jag komma igång.

MED MINA TUNGA VÄNNER BLIR INGET TRÅKIGT.








Gårdagskvällen bestod av häng hemma hos maja. Väldigt chill med vattenpipan, musiken och varandras grymma sällskap. Love to you guys.

A DREAM.



inatt drömde jag en riktigt bra dröm, verkligen. Men ändå fattades det en sak...


Lördag.




Dagens väder har varit sådant som gör att man ibland verkligen hatar sverige. Regn, snö och slask.. Men ändå så tog jag mig ner på stan och mötte upp malin för en riktigt mysig fika och sen kikade vi i lite i affärer. Därefter gick jag hem och nu är jag fit for fight för träffa brudarna ikväll. Än så länge så ser det oklart ut vad vi ska göra, men oavsett var vi kommer befinna oss och vad vi kommer göra, så kommer det bli grymt.

come on.



Jag vill ha förändring. Jag behöver förändring. Jag vill träffa mina brudar mer, jag vill träffa dom i veckorna. Jag är sjukt trött på att åka till skolan, där jag börjar vantrivas och sen komma hem och inte gör något överhuvudtaget. Jag är trött på att sitta hemma så pass mycket som jag gör. Jag vill inte gå som i ett töcken. Jag vill komma igång och träna, jag vill bli pigg. Jag vill leva ett liv på vardagarna, inte bara ett liv på helgerna som jag gör just nu, det är två av sju dagar som förgyller mitt liv. Jag behöver motivation, jag behöver ork och jag behöver en liten förändring.


I don't know what to do with this blog.



The best of two Worlds.

 
Jag bjuder på två arbeten jag gjort med tanke på att jag inte har några andra bilder. en skräckfilm och ett drama.

Jag sitter just nu i skolan och har mediaproduktion. Det är nästan svårt att kalla lektion, det är för roligt för det. Men ändå vill jag bara hem.. jag är för trött.. jag hatar det här regnrusket... jag vill mysa ner mig framför en film.. och jag vill va med dig.


obehag och ångest.

 

Jag älskar känslan av att behöva gå till jobbet. Det finns ingen känsla av att inte vilja gå dit och det finns ingen känsla av ångest........ eller jo föresten, det är precis det de gör. Om fyrtio minuter kan ni se mig sitta bänkad i kassan på flygfyren och där kommer jag sitta fram till klockan 17.30. Hemskt, men vad gör man inte för pengar.. I hope i see you there.


det här är jag.



Jag ska nu göra ett tappert försök till att åter igen börja blogga. Cornelia Sandberg heter jag, 16år och bor i Norrtälje. Varje dag, förutom helger, så tar jag bussen den en timma långa vägen till skolan, Jensen Norra. Där läser jag första året av linjen Media-journalistik. Jag lever för mina vänner och för att få ut det bästa av livet. Jag har inget specifikt mål med den här bloggen, jag vet bara att att jag ska blogga för min egen skull och om människor därefter vill läsa, så gör det saken bara roligare. so lets do this, peace.

RSS 2.0